Legend Vloggen

 
 
Asså ni har ju säkert redan sett den här videon bloggerskan Margaux lagt ut på sin youtubekanal. Jag och Frida såg den när vi var i LA och satt och tjöt båda två. Jag tjuter ju i princip för ALLT så det är inga konstigheter egentligen, det konstiga med det här är snarare att ens kollar på något som har med bebisar att göra eftersom jag inte direkt är barnkär eller så intresserad av barn. 
 
Även fast jag inte är säker på att jag ens vill ha barn i framtiden så är jag ändå livrädd på bara tanken att FÖDA ett barn, fy helvete vad läskigt. Kan typ inte fatta att folk faktiskt går igenom det där och överlever och tycker det är värt det, fan vad man måste älska sin unge om man tycker att allt det där är värt att gå igenom lixom? Den här videon lugnade mig dock lite, tycker det såg lite härligt ut med lustgasen och nagellacket och allt det där. Gosigt bara lixom! Sen hörde jag att hon tydligen fårr kritik av andra sura mammor som säger att hon får förlossning att verka som någon sorts frid och fröjd och att det minsann är mycket svårare än vad hon får det att verka som, men alla är väl lixom olika och upplever olika förlossningar så man ska väl inte hålla på och peka finger och säga att hennes upplevelse är fel? Anyhows, bara att jag ägnar ett helt inägg till en förlossningsvideo borde säga hur bra den är. Kolla på den nu!! NU!
9 kommentarer »
Maria

Mina kompisar har haft så jobbiga förlossningar. Men andra barnet gick lättare. Skulle själv aldrig våga föda vaginalt. Är själv född med kejsarsnitt men jag är ju tvilling. Men såklart det var värt det sen när barnet kom. Men vilket Jobb dom hade att föda.

Isabelle

Vloggen är verkligen super! Skulle du kunna ta och ändra header på bloggen snart? Börjar bli lite tröttsamt, vore kul med nått nytt!
Kram :)

Johanna

Jag har precis fått mitt andra barn och tyckte att båda förlossningarna var så häftiga att genomgå (hade lustgas som smärtlindring med båda)! 😅 Det gör ju himla ont men vi är otroligt mycket starkare än vad vi tror, och vilken belöning sen! 💗💗 Två helt olika förlossningar (där den andra var snabbare och "enklare") men samma häftiga upplevelse!

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Är också liiiivrädd för att föda :S

Tina

Börjar Ainas header bli tröttsam? What? Hahaha. Du kanske inte menar illa och är trevlig osv, men lustig kommentar 😄
Aina din header är supersnygg och jag tycker mer att det är innehållet i bloggen man vill åt när man klickar sig in här, än att fundera på hurvida headern är tröttsam...
Keep up med bloggen, alltid kul att läsa dina inlägg 👍🏻😄

Ainas Mamma

:)

Bea

Hahaha håller med Tina. Herrrrregud folk asså

My

Har fått 2 barn, efter första sa jag direkt att detta måste jag göra om, sagt och gjort , 4 månader sedan föddes flickan och enda saken jag sa var att aldrig igen, fy faan! Håller ännu vid åsikten fast mannen vill ha ännu 1 barn, men det är inte han som går igenom graviditeten eller förlossningen.. så tack men nej tack 😀 men rekommenderar vaginalt,sjukt coolt och se vad kroppen klarar 😊

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com