Löser sig!

Förra midsommar var jag hos Angelica, den lilla gosisen!!
Vet ni något jag är dålig på? Att calm the fuck down. Har äntligen spikat midsommarplanerna idag, inte en sekund för tidigt kan man säga. Har stressat ihjäl mig över det här ända sedan jag fick reda på att min brorsa kommer att vara på mitt landställe i helgen, han skulle inte det först och då tänkte jag att jag kunde vara där - men icke.
 
Inte nog med att vi varit ute i absolut sista sekunden med att hitta nya planer så har jag också inte kunnat lösa kattvakt (fattar inte hur ingen kan vilja ställa upp på att vara kattvakt på midsommarfaton? haha) så jag har inte kunnat dra ifrån stan längre än en kväll och som om det inte vore nog så har jag inte tillgång till bilen så jag kan inte åka någonstnas om jag typ inte åker kommunalt eller med tåg för det finns inga hyrbilar. Förutsättningarna har inte sett så jäkla bra ut helt klart vilket har gjort mig sjukt stressad. Jag lever verkligen inte efter att "det löser sig", absolut inte, saker löser sig inte om man inte tar tag i dom, råkar ut för en jävla röt-tur eller om man har kompisar som är mycket mer drivna än en själv - då löser kanske saker dig. Idag har det löst sig för att jag och Frida har köttat som bara fan, mycket bra köttat av oss! NU kan jag typ calm the fuck down lite,känns så skönt. Ska bara lösa midsommarkrans, kläder och mat men det känns inte som någon biggie längre! Najs!
 
Nu ska vi iallafall fira på min kompis Gabriellas killes landställe i Stocksund, det är typ 10 min hemifrån mig med bil, kommer alltså kunna sova hemma med katterna - drömmen!! Nu är jag genast så jäkla peppad på midsommarafton även fast det ska regna, wohooo!!
 
Ae nu är det fan dax att sluta jobbet och möta upp Frida på Hötorget för att köpa blommor till kransarna!
2 kommentarer »
Erika

Tur att det löste sig :)

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com