Memory lane typ

 
Heeeej! Nu är jag hemma igen efter att ha varit och firat min kusin som tog studenten idag, yay yay yay! Så stolt över honom min lilla gullis!!
 
Hur som helst, studentmottagningen var i en lokal brevid där min moster bor i Gröndal. Jag är ju uppvuxen i Gröndal i Stockholm och har också haft kalas i samma lokal en gång när jag och min kompis Magda var typ 8 år och hade "party". Detvarverkligen en liten trip down memory lane att vara i just den lokalen igen efter alla dom här åren, dansade lixom tryckare och lyssnade på Shakiras "When ever" sist jag var där, haha! Där blev jag också ihop med en kille som gick i min klass och hette Love, eller ihop och ihop, någon frågade chans på den andra och sen gjorde han slut med mig typ 2 dagar senare eller något men ändååååååå. Grät så mycket, minns det som igår. Det knäppa var att jag och han skrev med varandra IDAG av alla dagar efter att inte ha pratat med varandra på flera flera flera år, hur sjukt?
 
Nu ska jag soooooova, jag vet att det är fredag och klockan inte är mycket alls men är så trött och ska upp tidigt imorgon och gå på Mr French dagsfest. Måste ju hinna ladda om batterierna tills dess lixom. Godnatt gosbebisar!
1 kommentar »
Erika

Hoppas att du får kul imorgon :)