Minuspoäng

 
Fyyyyy... Känner mig som världens sämsta kattmamma idag. Innan jag gick till jobbet så tvingade jag i Sally sin medicin trots att hon låg och mös på sängen. Hatar att avbryta och flytta katterna när dom typ sover eller iallafall ser ut att ligga bekvämt och ha det bra men ibland måste man lixom, hon blir iallafall lika sur varje gång, gosisen. Pussade på henne som kompensation men hon såg rätt sur ut och bet mig i näsan tillsut som straff, rätt åt mig. 
 
Nu när jag kom till jobbet så fick jag sms av Agria som sa att Sally fyller år idag! Stackars lilla fördelsedagskatt, uppsliten ur sängen och fick inte ens tårta utan medicin, sämtsa födelsedagen någonsin,hennes första också!! Måste göra allt i min makt att kompensera henne för morgonen när jag kommer hem från jobbet, kanske lite skinka och en ny leksak typ. Hjärtisen!!
 
Hur som helst, såhär ser jag ut idag. Har ALDRIG blå jeans åå mig, vet inte vad jag ska ha till. Är så dålig på blått, blå är verkligen inte min färg men jag kämpar på och försöker ändå. Sköna jeans iallafall, kul för mig.
5 kommentarer »
Maria

Fina jeans och gulliga kissen. Blir nog en bra dag för er hoppas på det.😻😻

Malin

Vart är jeansen ifrån? :)

Svar: Weekday! :)
Aina Lesse

Erika

Tur att du fick en påminnelse :)

Anonym

Så jävla snygg du är i jeans!!!!! Det borde du ha oftare

Anonym

Håller med ☝️ Jätte snygg