Sist av alla

 
Haha asså jag måste vara jordens sista människa att börja använda sån där plasthårsnodd. Har inte fattat vad folk hållit på med senaste åren när jag sett att folk lixom haft neon-oragnea snurrade plastsnoddar i håret och fick veta nu av Frida när vi var i LA att man tydligan har sånna för att det inte ger en tofsfrisyr!! Det är ju fan jordens uppfinning!!!! Jag har ju alltid toffs och fullkomligt hatar toffsfrisyr, det här är alltså verkligen en revolutionerane upptäckt i mittliv, är så glad för det här. Har typ trott att folk gått rumt med dom för att dom kanske skulle vara lite lite mer skonsamma mot håret än vad en vanlig horsnodd är men tycker att det kändes sjuuuukt överdrivet att gå runt och oroa sig för det. Ett slag för sånna snoddar helt klart, även fast dom är lite fula haha!
 
Nu på förmiddagen har jag varit iväg på ett castingmöte och nu är jag hemma igen och ska jobba en liten sväng till. Det är ju lixom klämdag idag men imorgon är vi lediga, wohoo, långhelg typ! Föressten här är en bra bild på hur liten Kattis egetligen är, folk tror alltid att dom är större än vad dom är och blir alltid förvånade att dom är så små IRL. Lilla goskatt, hon är så fin!!
5 kommentarer »
Maria

Trodde du menade sådana hårsnoddar i plast som spiraler dom är skonsamma för håret. Ja vad fina katter du har. Men 14 grader! Onej nu vill vi kunna vara ute med och sola. Ha en bra vecka.

Lorissa Lovebomb

De är dock mycket mer skonsamma för håret också :D Men jag tycker inte ens de är fula längre, haha, vande mig alldeles för snabbt ;P

Sanna

Whaaat!? Ingen tofsfrisyr?! Det måste, på riktigt, vara världens bästa uppfinning! Jag trodde verkligen, precis som du att de användes för att de var skonsammare mot håret.
Jag måste ha!

Erika

Gulligt :)

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Fina Kattis <3