Sjöblöt

HEJ! Åh sån stressig morgon det här råkade bli då! Tänkte passa på och ta lite sovmorgon eftersom tåget skulle gå vid 13.40, gick runt och kände att jag hade all tid i världen när jag pysslande runt och lockade håret och sminkade mig och packade och fixade. Helt plötsligt så var klockan så mycket att jag var tungen att löpa för att hinna till tunnelbanan. Han lixom knappt säga hejdå till katterna!! Hann precis till tåget iallafall med är fortfrarande helt sjöblöt av svett efter springandet. Pjuh! 
 
Något som dock är sjuuuukt störigt är att det är något knas med mitt löshår!!! Blir tokig! Även fast jag lockar det skitnoga och sprayra med typ massa hårspray så har lockarna i löshåret slutat hålla. Mitt eget hår är lixom lockigt och löshåret rakt just nu, är verkligen skitirriterad!! Sitter i mittgången på tåget också så jag kommer inte åt att koppla in locktången i elutaget utan att behöva dra sladden över tjejen brevid. Snark bara!
 
Kom föressten på att jag kanske har glömt att berätta vart jag är påväg och vad ina helgplaner är. Jag är påväg till Norrköping för andra gången den här veckan, ska på min gamla tjejkompis Christines 25 årsfets + examensfest + att hennes pappa fyller 60 år. Det ska bli KUL! Måste dock ta det sjukt lugnt ikväll för imorgon ska jag åka till Eskilstuna och göra mitt första inslagsproducent-pass för Lyxfällan. Eller asså det är också mitt första inslagsproducent-pass jag gör i hela livet, sjukt spännande, är lite nervös men det ska nog gå bra!!
2 kommentarer »
Erika

Men gud så roligt! Lycka till :)

Lorissa Lovebomb

GUD SÅ HÄÄÄÄFTIGT!!! Du är sjukt cool. Och hoppas att festligheterna blir lyckade också :D