Slick

 
Asså hur får man håret att ligga kvar sådär? Hel omöjligt, eller asså att få det att ligga sådär är ju inte svårt men att det ska hålla när man går runt och beter sig som en normal människa är väl typ omöjligt? Slutar ju oftast med att folk ser ut som att dom försovit sig och går ut med blött hår från duschen när man försöker sig på "backslick" frisyren. Det slutade iallafall med att jag fegade ur och tillsut lockade håret men det funkar ju det också!
 
Idag är det freeeeedag och det gör mig så glad! Har verkligen varit extremt sugen på att få helg igen. Första tanken går ju till att jag ska sova eftersom jag varit SÅ trött den här veckan men jag tänker faktiskt inte sova bort den här helgen utan faktiskt försöka komma ut hitta på lite kul grejer dom här dagarna, det är planen iallafall. Bara några timmar kvar nu, iiiiih!!
4 kommentarer »
Sanne

Nu vet jag inte hur du gör det men man ska ta gelé i när det är blöt så ska det hålla ☺️

Erika

Så fräsch du ser ut :)

Sss

Du är lika snygg som vanligt (är på riktigt avis på ditt utseende!). Angående bakslick så tycker jag inte det ser bra ut, alltså håret ser liksom... skitigt ut? Menar inte just ditt på de här bilderna, men bakslick överlag :-)

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com