Superstängt

 
Den här dagen har jag spenderat med katterna i soffan. Tog mig en liten promenad och köpte mig en phai thai men det var typ det längsta jag varit hemmifrån idag. Efter maten somnade jag med katterna i soffan, asså hur söta är dom inte? Inte konstigt att jag bara vill vara hemma hela tiden när man kan hänga med dom här två.
Asså jag måste slå ett slag för min Klongvas som jag fick från Bea i födelsedagspresent, har fått så mycket användning för den! Plockade ur rosorna ur kransen från igår och satte dom i vasen. Bra för blommor med korta tjälkar!
Ser ni dom gröna kuddarna föressten? Dom är nya! Har varit sugen på att köpa dom länge och så hittade jag dom på HMs rea för 30 kr styck så jag köpte två. Är snygga både i sovrummet mot dom gröna väggarna och i soffan tycker jag. Det börjar fan bli svårt att sova i soffan nu för tiden med alla kuddar och katter! Räknade du och såg att jag har 6 olika kuddar i soffan utöver soffkuddarna som lixom tillhör soffan. Inte konstigt att det är trångt!
5 kommentarer »
Maria

Vill också ha en klongvas. Kolla vad katterna njuter. Hoppas nu vi får sol och man kan vara ute. Jag tror det blir fint väder. Kram.
😻😻

Erika

Ser ju ut som att ni hade det mysigt :)

Anonym

Varifrån är jeansen du hade på midsommaren ?😍

Svar: De är köpta på Weekday om jag minns rätt :)
Aina Lesse

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Så fina rosor! Och söta katter såklart :)

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com