Vill man vara fin får man lida pin

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Klinike. 

 
Hej på er gullisar! Trots semestertider så har jag ändå varit uppe ganska tidigt (tycker ändå 08.30 räknas som tidigt?). Jag skulle nämligen förbi tjejerna hos Klinike på Söder för att hänga lite, och med hänga, ja då menar jag lasra mig igen. Vi fick hoppa över en omgång eftersom vi var i USA och var alldeles för solbrända för att kunna göra det bra, man ska helst inte vara för brun när man lasrar sig för att man vill komma åt hårsäckarna med lasern och är man för brun behöver man sänka laser-styrkan. Hobbysnack, men någonting sådant ungefär.

När vi var i USA så var jag helt fascinerad över att typ slicka raka mig helt, jag hade t.o.m glömt att ta med mig rakhyvel, haha det har aldrig hänt tidigare vill jag lova. Vi har gjort lite mer än halva behandlingen nu eftersom vi började gå hos tjejerna i september 2016. Vad ska vi göra sen när vi är helt hårfria och inte kan hänga hos Jossan och Johanna för skvaller var sjätte vecka?

Det här som ni vet ett samarbete som jag har haft i flera månader nu, och jag är riktigt glad över det för tiden jag sparar på att slippa rakningen är ju tid jag kan använda till att äta sill och potatis istället, haha.

TIPS: Just nu har tjejerna ett sommarerbjudande med 50% på första laserbehandlingen, vilket innefattar hår-,pigmentering och tatueringsborttagning. Frida håller på att lasra bort en tatuering också, och hälsar att det gör ONT men är värt det. Har ni frågor kan ni kontakta tjejerna på info@klinike.se.

Ciaaao ❤
5 kommentarer »
Lisa

HAAAAAAAAAAATAR att raka benen!!!! :D

Erika

Super härlig bild :)

Anonym

Nice!

marie

kan du inte berätta mer om hur detta fungerar!

Svar: Självklart. Är det någonting speciellt du undrar? :)
Aina Lesse

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Men guuud vad skönt att slippa raka sig!

Svar: SÅ himla skönt! :D
Aina Lesse