200317

 
HEJ! Jag lever. Jag är tillbaka, är 25 och ännu visare. Ursäkta att jag inte uppdaterade mer igår, kände bara för att fira min födelsedag och inte tänka på jobb. Känner bara att jag uppdaterat allmänt dåligt hela helgen men har inte haft något internet och varit tvungen att mobilblogga lite fort varje inlägg så det har inte varit 100% optimalt. Hur som helst måste jag få slå ett slag för den här helgen, det har varit livets helg. Kunde inte önskat mig en bättre födelsedagshelg och jag kommer att kolla tillbaka på min 25 årshelg hela livet och bara vara glad och allt det är tack vare mina vänner. Har seriöst jordens finaste vänner, oj oj oj. 
 
Igår landade vi ju i Sverige vid 11 tiden och åkte direkt hem och duschade för att sedan åka till stan för att möta upp Torun, Emma och Erik för att fortästta firandet. Hade först tänkt att vi skulle käka brunch men efter all jäkla mat vi åt i Polen i helgen var jag fortfarande mätt igår och kände inte för brunch alls. Det var ju också gaaaaalet fint väder så vi styrde om planerna och drog ihop en spontan picknick på ett berg i Nacka där vi att i solen och kollade ut över Stockholm och vattnet och skålade i bubbel och käkade pizza. Kunde bara inte bli bättre lixom!
 
Somnade lycklig vid typ 21.30 med katterna i sängen för att jag var så trött. Värdlens bästa bästa bästa helg!! Nu kom jag till jobbet och hade fått blommor också, blir ju inte bättre? Åh <3 <3 <3
 
Och massa bilder från Polen och Auschwiz kommer i dagrana här, Erik har alla på sitt minneskort så han ska bra skicka över dom. Fotade shoppingen jag gjorde imorse så ett inlägg kommer upp snart. Har så mycket kul att visa från dagarna! 
0 kommentarer »