Önskelista 25

Inlägget innehåller INTE adlinks.
 
 
Ring HÄR / Champagneglas HÄRKabinväska HÄR / Vas HÄR /
 
Ljusstake HÄR Ljusstake HÄR /  Berlocker till halsband (vill ha K och S) HÄR / Skor HÄR / Ljusstake Gloria HÄR
 
Jag fyller ju år på söndag vare sig jag vill eller inte. Jag är ju inte ett fan av födelsedagar men jag gillar perseneter så jag tänker att jag kanske överlever. Jag är brutalt specifik och har typ ALLT så det är galet svårt att köpa presenter till mig, därför försöker jag göra supertydliga önskelistor med saker i olika prisklasser inför alla födelsedagar och jular så det inte blir fel. Min mamma har dock typ som sport att försöka komma på saker som INTE står på min lista trots att köpa saker utanför listan är väldigt riskabelt. Jag hör verkligen hur bortskämd och otacksam jag låter men jag vill verkligen inte ha saker jag inte behöver eller tycker om, då är det bättre att typ köpa en bukett blommor eller något. Det känns så onödigt för typ miljön att köpa något bara för att köpa lixom? Föstår ni hur jag menar?
 
Nu när jag fyller 25 så känner jag lixom att man får passa på och önska sig saker som är lite finare men det var himla svårt att komma på! Jag tycker typ att allt är fint från Skultuna, Iittala, Tom Dixon, Klong och Svenskt Tenn - speciellt Svenskt Tenn men det är så satans dyrt bara. Jag önskar mig en neonskylt med texten "Catlady" på, lite fler champagneglas från Iittala, nya bestick gärna antika i silver, en resa till New York och en ny dator. Känner också att det skulle vara kul med lite nya smycken, gillar både i guld och silver! Ringen här ovanför är från ett märke som heter Edblad och gör massa fina smycken, ALLA deras ringar är skitfina och man kan lixom blanda dom hur man vill och det bästa är att dom inte är så dyra (Emma har sånna och jag har fått OK på att härma henne rakt av haha).
 
Efter att ha läst igenom inlägget blir man varken så peppad på att köpa presenter eller ge en present till mig eftersom jag låter så snobbig och svår men det är inte så jag menar. Känner man mig så vet man ju typ vad som går hem och inte, det här är bara lite inspo och riktlinjer. Bättre med en tydlig lista än att bara säga "vet inte" när folk frågar vad man önskar sig, eller hur? 
4 kommentarer »
Maria

Jag blir glad för smycken o blommor tycker det är fina presenter o ge o få.

Ainas Mamma

Önskar du dej inte en kabinväska som matchar din stora väska? Din stora är ju svart

Z

Var är lampan längst upp i högra hörnet från?

Z

Var är lampan längst upp i högra hörnet från?