Snön

 
"Godmorgon Aina! Är du redo för snön idag i Stockholm" så står det högst upp på min Facebook just nu, en inte så superpeppande liten hälsning om man säger så. Jag visste dock att det skulle bli snö idag så jag har klätt på mig varmt, har dunjacka och till och med mössa och halsduk i väskan så här ska inte frysas! I övrigt har jag världens myskläder på mig idag, har min bekvämaste byxdress och en tjocktröja på mig om jag skulle behöva mysa¨så jag känner migsjukt förberedd för den här dagen.
 
Igår då? Jo vi var ju på bio för tusan! Vi såg Skönheten och Odjuret på dom där fancy 3D salongerna i Mall of Scandinavia. Hade dock hört att man skulle kunna ligga ner i stolarna och typ beställa in mat i salongen men riktigt så var det inte. Jag tror inte man kunde beställa in mat, det kändes inte som det iallafall och stolarna kunde man ju absolut fälla bak lite och få fotstöd på men man kunde ju inte ligga ner i dom. Liiiiite besviken faktiskt men det var ju såklart najs ändå. Filmen fick oss inte direkt heller att slå volter, vi hade missat att den för det första var över 2 tmmar lång och för det andra en musikal så det var ju lite snopet, det var knappt några konverastionerna karaktärerna imellan, dom sjöng seriöst hela tiden.. Hur som helst så var det en sjukt mysig kväll, värt att gå ut och käka middag och gå på bio på en tisdag ändå, tisdagar är ju så jäkla trista annars!
3 kommentarer »
Anonym

Skönheten och odjuret är ju en musikal, typ alla disneyfilmer är ju det 😄

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Tyckte också det var alldeles för mycket sång i filmen. Men är glad att vi i Dalarna har sluppit snön hittills iallafall ;)

Maria

På en biosalong där har dom man kan beställa mat inte på alla. Tror inte det kommer snö. Värmen är tillbaka på fredag så två där står vi ut. Trodde inte dom sjöng i filmen.