Camarillo

 
Tjabba tjabba! Idag har vi åkt till en outlet som ligger i Camarillo, typ en timme bort. Det har varit lite mulet idag så vi pallade inte ligga och slösa bort dagen vid poolen när det ändå var lite kallt. Känns som att jag alltid brukar förlora kontrollen på outlets men idag höll jag mig faktiskt i skinnet, är ju 25 år och en mogen vuxen som tar mogna beslut nu för tiden. Naaaaat, sanningen är att jag helt eneklt inte hittade så mycket saker jag ville köpaså jag lät bli, ganska moget ändå!
 
Fick iallafall med mig ett par Vans, en klänning, 3 tshirts och en grön "kajalpenna" som jag lixom tänkte ha under ögonen på något snajdigt vis. Det var inte så illa va? Vi ska ju åka till en outlet i Vegas också så jag tänkte att det var lika bra att spara på pengarna tills dess! Frida iallafall slog på stort på shoppingfroten idag, hon köpte bland annat en sån där black-head-mask (heter det så?). En sån där man sett att folk satt i hela ansiktet på filmer på facebook och att dom gör sviiiiinont att dra bort. Tanken är ju att pormaskar och sånt ska hänga med när man drar bort den och att man ska bli sjukt len och por-fri efter. Nu ska vi prova den, mycket spännande!!!
 
Update: Por-masken får 4 av 10 toasters. Gjorde rätt så ont att ta bort och det hände inte med så mycket proer och sånt för att vara värt smärtan. Tror man kanske ska ha lite fler pormaskar och ett tjockare lager av masken för att det ska bli bra. Så ni vet!
2 kommentarer »
Maria

Hoppas du vill visa vad du handlar. Kanske efter semestern. Ha det toppenroligt. Vi kommer få plus 20 i helgen i Stockholm härligt. 😊🐈🍸

Svar: Det ska jag verkligen visa!! :)
Aina Lesse

Erika

Måste test en sådan även om alla säger at det gör ont....