Dia dos

Och vad händer med mina tår på bilden längst ner? Vet inte om jag ska skratta eller gråta haha!
 
Hej hej hej hej! Asså det här måste ha varit jordens typ längsta dygn. Vaknade ju typ svintidigt (igår? blir det igår för er också? dagarna bara blandas ihop av den här tidsskillnaden haha) och tog en tur med bilen för attt kolla på hus och utsikten här i området. Efter det la oss vid poolen för att börja det där jäkla projektet med att styra upp en bränna. Vi råkade hänga där vid poolen typ hela dagen, vi fick vår husvärd att ringa dit sin kille (eller date var det nog snarare) för att vi ville träffa hans hund. Så vi hängde på altanen med hunden och killarna hela dagen och drack drinkar och käkade nachos och hade det bara allmänt fint. Utsikten på baksidan av huset är heeeeelt galen, det går lixom inte ens att fånga på bild. Jag har lixom redan djurcravings så det var verkligen nödvänligt för mig att få gosa lite med Coco så jag slipper attack-krama någon random hund på gatan. 
 
När vi hängt i solen i typ heeeela dagen och vi var lite småröda så åkte vi istället till ett köpcenter här i krokarna för att spana runt lite, käka middag och gömma oss lite från solen. Vi hade lixom hunnit bli lite bakis under dom här timmarna så när vi skulle åka hem från köpcentret vid typ 20-tiden för att börja fixas oss för att gå ut så somnade jag i taxin och var typ oväckbar. Vaknade sen vid 23.45 och var svinpigg men då sov ju Frida så då var det bara att försöka somna om igen. Trodde seriöst inte att den här natten skulle ta slut och att jag skulle ligga svinpigg och klarvaken hela natten men så blev det inte tack och lov. Både jag och Frida vaknade vid 05 och nu vill vi bara att den här dagen ska böööörja! 
 
Idag ska vi till Fairfax fleamarket, en svinstor marknad som jag var på förra gången jag var i LA för 4 år sedan. Den är BÄÄÄÄÄÄÄST och typ en av resans höjdpunkter för mig. Älskar second hand och knäppa marknadeer och är det något amerikanarna kan så är det second hand och knäppa saker. Den öppnar nu kl 09, vi kommer seriöst att hänga på låset haha. SÅ PEPP!!!!!!!!!
0 kommentarer »