Elf

 
Är det något jag gått lös på härborta så är det smink. Det här märket Elf har jag hört om innan, att dom har massa saker som är rätt dåliga men en del som är superbra - samtidigt som det är superbilligt! Betalade lixom typ bara lite mer än 200 kronor för allt det här + två paket avsminkningsservetter, sjuuuuukt!
 
Det jag fick med mig hem vaaaaaaar: 1. En SJUKT BRA concealer, 2. en grej som är kall för ögonen, 3. tt rouge, 4. en "foundationstick" som jag ska ha till contouring, 5. Settingspray, 6. ögonbrynsgrejer, 7. ett läppstift som typ tar fram ens naturliga färg på något vis (fick det på köpet och har inte provat det än), 8. en rougeborste OCH 9. en highlighter. Nu ska jag bara hinna prova alla grejer så jag vet vilka grejer som var bra och vilka som inte var så bra, ska bli spännande!
 
annars? Jo det var skitkul Six Flags, vi är seriöst slut som artister allihopa efter allt skrikande i bergochdalbanorna (är det ett ord ens, sjukt långt?). Vi har varit ute och käkat middag och nu ska vi sova, myyyys!
3 kommentarer »
Erika

Hej! Jag har också highlightern, vet inte om du redan vet detta, men "skrapa/dra med fingret några gånger" øver highlighern. Jag tyckte inte alls det var något pingment først, men sen så skrapade jag bort det førsta lagret och då var den a-m-a-z-i-n-g! Kan också vara att jag fick ett "dåligt" exemplar... Who knows! Ha det bæst resten av resan :-)

Svar: Åh vilket bra tips, måste prova!! TACK!! :) <3
Aina Lesse

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Kan du inte lägga upp en recension på produkterna sen? :D

Svar: Det fixar jag! :)
Aina Lesse

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com