Encore

 
God mooorgon för mig och god kväll för er! Hur mår ni idag? Vi vaknade nyss och ska ner till poolen som dom krigare vi är, hade egentligen myckt hellre legat i fosterställning i sängen idag men det funkar ju inte när man är på semester! 
 
Igår var vi på Encore Beach Club, eller jag skulle vilja förtydliga det och skriva "beach club" för den låg absolut inte vid en strand, det var en pool, en crazy stor fancy pool. Hur som helst så kan det varit en av de bästa festerna jag varit på, ever asså, helt galet. Fick verkligen smaka på en ordentlig Vegaskväll igår och kompenserade får fega fredagskväll. Kul! Jag är ledsen för att jag inte har några blöta utebilder att bjussa på men jag vågar faktiskt inte ha med mig kameran ut här borta så ni får leva med en liten bild på hur jag såg ut innan vi drog, blev ändå inte snyggare under kvällen så det kanske är lika bra haha.
 
Nej men nu ska vi ta tag i våra liv och dra ner till poolen. Hörs sen!
1 kommentar »
THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com