Favorit i repris

 
Känner tat jag inte har sådär supermycket spännande att rapportera om idag. Har legat vid poolen idag igen, tagit en powernap och käkat. Det är lite så livet ser ut just nu och jag klagar inte. I LA var vi ju galet aktiva hela dagarna så det är rätt skönt att "vila upp sig" lite nu. Vila upp sig är väl verkligen inte rätt uttryck eftersom vi partat så mycket senaste dagarna men ändå. Ikväll blir det iallafall fest igen i vanlig ordning, är man i Vegas så måste man ju passa på även fast man är lite trött. Det ska dock bli sjukt skönt att inte festa imorgon, är i seriöst behov att orendtlig sömn och att ta det lugnt påriktigt annars kommer jag ju typ komma hem till Sverige och vara tröttare än vad jag var innan semestern.
 
Ikväll har det varit Billboard Awards här i stan så det är galet mycket party idag också. Ska till något ställe och se Lil Wayne, hoppas på lite kändisspotting här ikväll! Ciao och hej!
2 kommentarer »
angelica

Asså älskade din snap story för någon kväll sen när ni festa, frida och den killen 😂 skratta också ihjäl mig när jag såg att storyn va borta några timmar senare. Haha älskar snapchat! 😂 ser ut som ni har det skit bra!!

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com