Fega

 
Vi var lite fega ikväll och gick inte all in. Aida var jetlegad, Frida hade ont i tån och jag var bara allmänt trött och sjuk så vi drog hem tidigt. Vi gjorde iallafall ett tappert försök och var en sväng på Omnia där Calvin Harris spelade men vi stannade som sagt inte superlänge, kändes smartare att vila upp sig lite eftersom vi ska parta både imorgon och söndag också. Smart och vuxet eller hur? Hade iallafall en ny klänning jag köpt här borta, den är så fin men det syns ju inte så superbra på bilden. Får visa er en annan dag så ni får se! 
 
Jo men update sedan sist. Jag lyckades sova i 4,5 timme och blev lite piggare och Aida har äntligen kommit hit och mött upp oss, det är det som hnt sedan sist jag skev tror jag. Nu ska vi käka lite Doritos och sen sova igen, är dödstrött. Så hej hej och godmorgon till er när ni läser det här! 
3 kommentarer »
Maria

Min favvo film är leaving las Vegas se den om du inte gjort det. Hoppas ni får jättekul. du kanske vinner på någon enarmad bandit.

Erika

Så fint hår :)

Anonym

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com