"Hemma"

 
Så, NU är vi "hemma" i LA igen och jag är så glad för det. Tre dagar i Vegas räcker verkligen och jag tror vi alla var rätt peppade på att komma därifrån. Innan vi började roadtripen från Vegas så åkte vi förbi en outlet och tog ett varv, gick faktiskt inte nuts den här gången heller utan köpte bara en ynka tröja men jag är sjukt nöjd ändå. Mest nöjd av allt är jag ändå över att vara i LA igen, har faktiskt saknat det lite granna så känns fint att vara tillbaka. Roadtripen hem var ganska köttig även fast jag och Aida körde halva sträckan var, den biten jag körde var i totalt kolmörker vilket var jäkligt jobbigt men det gick ju bra ändå tillslut, vi kom ju lixom fram hela och rena så det är ju alltid en win!
 
Här är två bilder från igår. Aida stannade hemma och styrde upp sin jetleg medan jag och Frida gick till en klubb som hette Drais och såg Lil Wayne som spelade. Stället låg högst upp i ett högt hus med vääärldens utsikt över hela Vegas och äntligen lyckades vi komma ihåg att be någon ta en bild på oss där. Inte superbra bilder men iallafall något, är annars så jäkla dålig på att komma ihåg att fota när jag är lite full.
 
Hur som helst, nu ska vi sova. Är trött som en trött bebis, känns så skönt att inte festa ikväll. Åh!
2 kommentarer »
Sofia - bipolär och f.d laestadian

Så himla snygg du är!!!

Svar: Gullis!!
Aina Lesse

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com