Hungrig

 
Igårkväll var Frida på date och sov borta. Jag vaknade typ vid 08 av att grannarna vägg i vägg sjöng "Despacito" som om det inte fanns någon morgondag, det är alltså tredje morgonen dom börjar dagen med att vrål-sjunga den låten och jag vaknat utav det. Snark asså! 
 
Vaknade iallafall tidigt och blev sjukt snabbt både hungrig och rastlös. Smsade tillslut Frida och sa åt henne att komma hem och äta frukost med mig men det tog både 1 och 2 och 3 timmar innan hon kom hit. I min rastlöshet tyckte fick jag för mig att pranka Frida när hon skulle komma tillbaka. La min vildsvinskalle som jag köpte på fleamarketen på kudden och la dit mitt löshår så att det skulle se ut som att jag svultit ihjäl i väntan på frukost för att ge henne lite dåligt samvete, sen gömde jag mig på toa tills hon kom. Satan vad rädd hon blev, helt klart värt timmarna på tom mage för att se hennes ansikte, hahaha.
 
Idag har vi iallafall gjort all sista minuten shopping, packat och grejat och nu har vi käkat middag och ska sova. Eller jag ska sova, Frida ska på date ikväll igen. Tur att jag har huvudet som sällskap när hon är borta!
2 kommentarer »
Sofia - bipolär och f.d laestadian

Hahahahaha, så jäkla kul x)

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com