Vägrar

 
Idag har vi endast legat vid poolen och jobbat på brännan. Endast. Eller lite överdriver jag kanske, vi har också åkt ner till närmsta apotek och köpt sprit (har alltid ttyckt att det är så knäppt att dom säljer sprit på apotek här, smidigt är det ju dock) och väldigt mycket medicin, typiskt bra kombo eller hur haha! Jag har gått och blivit förkyld, vill skylla på för mycket AC i bilen men det kan u lika gärna vara något annat. Är åt satans snorig just nu iallafall och känner mig allmänt tjock i huvudet, sämst tajming eftersom vi åker till Vegas imorgon. Köpte som sagt på mig alla mediciner jag kunde komma över för att preppa och eventuellt kanske förhindra att det bir värre. Vi får hålla tummarna tillsammans att det blir bättre för jag VÄGRAR ligga inne och drunkna i mitt eget svett och snor i Vegas, det finns bara inte på kartan.
 
Annars då? Nu fixar vi oss och ska möta upp våra nya svenska kompisar vi träffat här. Ska göra ett nytt försök på 1Oak idag och försöka att inte välta ner flaskor på Fridas fötter haha. På tal om något helt annat, visst är mina nya solglasögon SÅ fina? Köpte dom på Fairfax marknaden i söndags, gulliga!
5 kommentarer »
Ainas Mamma

Jättefina solglasögon! Säkert AC :n du blivit förkyld av, jag får alltid ont i halsen av AC. Krya på dej!

Martina

Dayquill var räddaren i nöden när jag bodde i USA och ville gå ut fast jag var sjuk. Det och lite placebo i tanken så går det att köra några extradagar.

Johanna

Krya på dig och ha så kul i Vegas!!

Erika

OMG har likadana solisar!

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)