Lite för bra

Såg föressten att jag fick en kommentar här att jag såg patetisk ut när jag står med benen sådär. Theese two are for you honey! <3
 
Nu sitter jag förhoppningsvis på planet tillbaka till Sverige igen. Man vet ju aldrig med mig och flygplan, missade ju mina flyg både till Lnodon och från Indien här i vintras så det där är ju helt klart inte min starka sida. Tur nog har jag Frida som typ är den mest organiserade människan jag vet, är ett riktigt dreamteam - hon har koll och jag flyter med och har inte koll, men jag har körkort och det har inte hon så jag bidrar väl med det lixom. 
 
Vi spenderade iallafall sista dagarna här med att jobba vidare på brännan och dricka drinkar vid poolen. Vår nya raris-kompis Johan hängde med oss på hotellet i onsdags och sen drog vi ut och käkade middag med han, Rebecka och Linda och tog en drink på en "skybar" (den var inte så högt upp, men det var fin utsikt ändå). Min magkatarr har typ slagit i taket nu senaste dagarna så känner mig sjukt nöjd nu i efterhand att det inte blir party till 07 på morgonen då också, måste verkligen vila den stackars katarren typ hela sommaren efter den här semestern men det är det absolut värt! 
 
ÅH vad det känns ruttet att åka hem. Är SÅ peppad på att pussa på katterna och träffa min familj och kompisar och sånt men den här semestern har varit lite för bra för att kunna se fram emot att komma hem. Men det blir bra, förhoppningsvis är det ju fint väder i Sverige men sån tur brukar jag inte ha så jag utgår från att det typ kommer börja snöa igen nu lagom tills vi landar. Jaaa jaaa jaaaa, det blir väl bra. Hörs när jag är hemma!
6 kommentarer »
Sofia - bipolär och f.d laestadian

Galet snygg är du!

Sofie

Wow, ser ut som du gått ner i vikt?

(Menar verkligen inget hat, lika fin nu som förut har bara märkt av det på senare bilder) :)

Maria

Ska bli ca 27 grader i helgen det är toppen väder. Trodde ni skulle vara kvar en vecka till. Jag funderar att festa på trädgården i helgen. Skål!!

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com

Erika

Så snygg baddräkt :)

Anonym

oj, den där killen var ju inte ful 👅