Modigt

 Hade jag varit med hade jag typ sett ut såhär på mina pressbilder, helt förstörd haha!
 
Jag måste få slå ett slag för Sveriges Modigaste, asså programmet som går på TV3 just nu (måndagar kl 20 tror jag?). Som jag skrivit på bloggen tidigare så är jag typ helt besatt av det här programmet, fick typ gåshud när jag såg trailern till programmet på tv. På riktigt asså! Innan jag fortsätter med det här hyllningsinlägget så tänkte jag bara förtydliga att det här inte är ett sponsrat inlägg, får alltså inte betalt för att pusha för det här, så ingen blir misstänksam eller sur haha.
 
However, programmet utspelas på Malta och går ut på att deltagarna ska utmana sina största rädslor i heeeelt sjuka utmaningar. Än så länge så har dom typ fått göra en "hinderbana" över vattnet iklädda tvångströjor, blivit levande begravna under jorden i kistor, simmat genom rör långt under vattnet, gjort massa läskiga saker på hög höjd osv osv. Jag kan lova att jag inte hade vågat göra en endaste av dom här grejerna, seriöst asså - INGENTING hade jag vågat eftersom det ser så satans läskigt ut. Fattar helt ärligt inte hur dom fick ihop den där supercasten dom lyckats få ihop, hur vågar folk ens lixom söka till programmet? Är det något program jag hade velat jobba med i framtiden så är det lätt det här, hoppas verkligen att det blir en till säsong annars kommer jag typ gråta lite. 
 
HÄR kan ni kolla ikapp avsnitten, hittade inte något bra klipp på youtube på någon av utmaningarna men traliern kan ni se här nedanför. Uuuuuh gåshud!!
 
2 kommentarer »
Ajli Müller

Jag tycker att programmet verkar så nervpirrande och jobbigt att jag inte vågat se det! Jag är nämligen rädd för nästan ALLT... >.<

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com