Poolhäng

 
Yo! Jag mår SÅ mycket bättre idag än vad jag gjorde igår. Sov som en gud inatt och har legat vid poolen och vilat hela dagen så nu börjar jag känna mig lite mer i form med förkylningen. Dock vill jag lixom inte push it för mycket och dricka nu under dagen (som alla andra gör i Vegas) utan jag har bara druckit vatten idag och sparar mig till ikväll istället för att kompensera lite. Ikväll ska vi faktiskt på poolparty på Encore, jag tror inte jag har varit på ett ordentligt poolparty faktiskt. Eller jo en snabbis var vi på ett i Miami men det gills inte, ikväll snackar vi om the real deal.
 
Aida är iväg och äter lunch med en kompis så Frida och jag passade på att ta lite självutlösar-bilder vid ett hörn vid poolen där vi hoppas att ingen såg oss. Vad gör man inte för en fin semseterbild va? Haha. För övrigt ser jag ut som en trött gammal planka bredvid Frida, man tror lixom man har kurvor tills man träffar henne. Damn vilken body!
3 kommentarer »
Camilla

Ja hon köpte inte den där bikinin i växten precis, fem nummer för liten men det kanske ska vara sådär. Hänger inte med i alla svängar men det ser ut som att bikinin är XS ;-)

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com

Frida!

Camilla! Bikinin är faktiskt medium upp till och large nedtill, det är modellen som är liten, jag tycker helt enkelt det är snyggare så! ;))) XS hade jag aldrig fått på mig! Tja!