Vegas!

 
Vi är framme!!! Har typ aldrig varit gladare påriktigt, kanske kämpgaste bilresan jag gjort tror jag. Var ju ute igår en sväng med våra nya kompisar. Jag drack mest vatten eftersom jag skulle köra idag så vi var okej på den fronten men vi kom ändå hem vid 04 och fick bara 3 timmars sömn innan vi drog så jag helt brutalt trött + att jag är sjuk. Bilresan tog typ 4,5 timme och Frida har ju inte körkortså jag fick köra hela vägen, men det var lugnt, vi höll oss pigga och vakna genom att ösa till hög musik och dricka kaffe. Vet inte vad jag gick på för sorts överskottsenergi, är seriöst imponerad över mig själv haha. 
 
Nu är vi iallafall framme och incheckade. Vi bor på ett superfint hotel som heter SLS som också har en superfin pool men jag får kolla in det senare för nu ska jag sova. Kommer slockna som en liten bebis, är så taggad på det. Puss puss puss, hörs sen!
2 kommentarer »
Erika

OMG vill också dra till vegas någon gång :)

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com