Ballongis

 
Här står jag och ser lite svår ut och gör mitt bästa att vara lite snygg.. haha. Eller nej där ljög jag, jag står inte sådär längre jag är faktiskt hemma i soffan nu i bara underkläder och svettas, den där tjocktröjan jag hade på mig idag var otippad jäkla asvarm. Dock skönt att för en gångs skull inte frysa! Tänkte faktiskt slå ett slag för just den där varma tröjan, den är ny och jag gillar den massor. Den har lixom "ballongärmar", kanske inte så det kallas men ärmarna är lixom "ballongiga" om ni förstår hur jag menar, ja ni ser ju på bilden. HÄR hittar ni tröjan iallafall! (inte adlink)
 
Hur som helst så åker jag för tusan till Marocko imorgon med Torun!! Mitt minne är så dåligt att jag inte minns om jag ens har skrivit om det här på bloggen? Har jag det? Hur som helst ska vi dit på en liten weekend och ska mest bara äta god mat, chilla och shoppa i 5 dagar. Är SÅ pepp, asså så extremt pepp. För flera år sedan, när jag och Thobias var vänner, hade vi faktiskt bokat en resa till Marocko som vi inte åkte på. Resan lixom brann inne på grund av att vi bröt vår vänskap bara någon dag innan vi skulle åka, dålig tajming helt klart haha. Den här gången blir det andra bullar, nu jävlar kör vi. Jag känner lixom att jag har en upp på Marocko, att det lixom står 1-0 till Marocko men nu kommer jag ikapp. FYFAN vad jag är pepp!!
 
Har självklart inte packat eller fixat något alls så ska styra med det ikväll här hemma. Planen är att bara packa kläder i handbabaget och ta med en helt tom väska som incheckat bagage för att ha sjukt mycket plats för eventuell shopping. Vet inte ens hur varmt det är där eller om det är något särskilt man måste tänka på, äh det löser sig! 
4 kommentarer »
Maria

Vad roligt med resan. Ska också åka dit vid tillfälle. Du hittar nog mycket att shoppa billigt trevlig resa.

farmor

Typ 25 - 30 grader just nu = sommarkläder. Marrakesh? Just hemkommen därifrån. Ha en härlig helg!

anonym

Trevlig resa !!!!

Nathalie Edgar

Åh fan vad kul! Du måste blogga om allt, speciellt bästa restauranger och shopping. Jag ska dit över jul och nyår! Ha det bäst