Bästa fulaste

Hej på er mina favoriter! Ursäkta för tystnaden igår, måste alltid säga det. Förlåt. Hur som helst, mår ni bra idag? Jag mår fint, har varit en bra dag på jobbet och nu är jag på bussen påväg hem. Längtar sjukt mycket efter katterna i vanlig ordning, oh så gosigt att komma hem till dom. Har missat båda måndagens och tisdagens avsnitt av Bachelor så ska ta katterna och parkera oss i soffan resten av kvällen, det är ju det bästa jag vet?

En till grej som är det bästa jag vet är ju att kolla på inredningstrådar på Facebook där folk visar bilder på sina hem och diskuterar saker. Hamnade i en tråd om det fulaste sakerna man kan ha i ett hem och gick loco, för ni vet ju hur mycket jag gillar att dissa vissa inredningsgrejer? Älskar ju sånt!! Fick så mycket inspo kring saker jag absolut aldrig ska ta in i mitt hem, listan med saker som man INTE får köpa till mig i julklapp blir allt längre och listan med saker jag gillar allt kortare, men det är najs!

Okej här ska ni få höra några saker ur den långa listan på fula grejer som jag håller med om. Nu kör vi: Bordslöpare, rundade valv istället för en avnlig kantig dörröppning, tavlor som sitter för högt upp på väggen, kontorsmöbler, Marilyn Monroe tavlor, gjutjärnssängar, svarta kök, ”konst” från Ikea, allt från serien LACK från Ikea, Lasse Åberg och Carolina Gynning glas, gungande clowner, teddyplädar, soffor med en nackkudde, väggcitat (framförallt positiva citat), allt som kommer från Jysk, ljushållarspiralen (av någon anledning har extremt många som varit med i Lyxfällan just den där) samt takskena med spotlights. Hu!!

Håller ni med? Eller kan ni komma på något annat på det här temat? Haha!

6 kommentarer »
Maria

Håller med om det mesta. Jag har nära till en myrorna affär så tyvärr ibland köpt för mycket. Men nu gör jag om. Ska ha några få saker och glasskålar med snäckor. Älskar snäckor. Ganska roligt att rensa. Annars gillar jag plädar mycket och kuddar. Min syster tex vill ha det stilrent men jag vill ha det mysigt hemma.

Anonym

Håller med! Nåt jag tycker är skitfult är trämöbler i typ ”körsbärsfärg” eller vad det heter.

BloodyMary

Uppstoppade djur, ekfärgade möbler, "smala" vitrinskåp, luggmattor från Ikea, plafondla

BloodyMary

*Plafondlampa, tavelväggar, fototapeter, tapeter öht där det händer för mycket... urk

Anonym

Gjutjärn sängar som är så fina. Alltså de äldre varianterna ej nytt

Alicia

Tavlor som sitter för högt på väggarna -stör mej också jättemycket på det!