Black

 
Idag har varit en spännande förmiddag! Vi gick i vanlig orning runt lite planlöst i stan här och hamnade i något mysko lite mer local område där dom sålde väldigt mycket saker och grejer som är ifrågasättbara. Tydligen hade vi hamnat i något sorts "back magic" kvarter där dom mest sålde massa konstiga torkade djur och delar från djur. Hemskt men rätt spännande att kolla på! Dom hade också en liten leguan i en av butikerna som jag fick klappa lite, söt. 
 
Igår då! Jösses vilken dag en gubbe försökte verkligen dra in mig hem till si och försökte köpa mig (asså påriktigt), vi blev tafsade på, jag blev nästan rånad av några småkillar som lurade in mig och Torun i en gränd och frösökte ta vår chips vi precis hade köpt. Fick slåss för att bli fria, helt knäppt! Blev också lite påkörd av en bils backspegel som kom med full fart i gränderna. Nu låter det som världens sämsta dag men sanningen är att den var toppen, fullt ös bara. Dom dåliga sakerna som att männen här är rätt äckliga väger inte över dom bra sakerna tack och lov, för det är helt jäkla magiskt här. Så knäpp stad!
4 kommentarer »
Julia

Om du menar djuret på bilden så är det Inte en leguan (de är mycket större) utan en kameleont, mycket coolare och ovanligare än en leguan enligt mig! :D Fränt - och supergullig!

Maria

Hade en kompis som fick tillbringa nästan hela tiden på hotellrummet för männen var efter henne. Fan att jag inte åkte med. Verkar så spännande där. Se upp för ficktjuvar.

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Anonym

Hej Aina! Var låg denna marknaden? 😍 Jag ska till marrakech i Mars! Vad får jag absolut inte missa? Någon extra bra resturang, marknad, annan utflykt? 😍