Gästblogg från Frida i Los Angeles

Hej gänget, Frida här!
 
Jag pratade precis med Aina över FaceTime och uppdaterade varandra lite i vad som hänt under de dagarna jag har varit iväg. Som hon nämnt här någongång så är jag i Los Angeles, och Aina fick för sig att hon ville ha mina tre bästa tips när man reser ensam, (som jag ju då gör). Jag ÄLSKAR Los Angeles, och har många ytliga kompisar här, och sånt är ju kul kan man tycka. Så när jag ville ha semester i somras så drog jag hit själv och bodde hos en tjej vi träffat i våras som är helt fantastisk, hon jobbade dock hela tiden så jag fick ju dra runt ensam över hela stan. Det diggar jag dock! Ska vi vara helt honest and all, så träffade jag faktiskt en kille då också som jag kände var en riktig 10-poängare och absolut värd att flyga 11 timmar för att få träffa igen. Man kanske kan kalla mig hopplös romantiker, men så enkelt är det. Så den här gången drog jag hit HELT själv då vår vän behövde åka till Sverige. Och, ja, nu har jag hängt ensam här i prick en vecka, men trots det, har jag aldrig känt mig mer levande eller mindre ensam. 
 
Tre tips när du reser ensam: 
 
1. Embrace it.
Du är ensam i en stad och kan göra precis vad du vill utan att någon lägger sig i. I fredags strosade jag runt i Hollywood och shoppade, drack kaffe, gjorde en blow dry + manikyr och pedikyr. Medan jag i lördags låg vid en rooftop-pool hela dagen och drack cola zero. DRÖM! Det är liksom fritt fram att bara göra vad DU vill. Vad vill DU se, göra, äta? Do it. När man är fler så behöver man ju nästan alltid kompromissa lite. Inte nu! 
 
2. Förbered dig
Du är som sagt ensam i en stad där du (kanske) inte känner folk. Ta med ett extra kontokort ifall du blir av med ditt, skriv ner alla adresser och telefonnummer du kan behöva om du blir av med telefonen. Du har inte internet hela tiden, så se till att ladda ner kartor innan om du är rädd för att gå vilse. Icke att förglömma - UBER i te.x Los Angeles kostar ABSOLUT ingenting, så tappar man bort sig kan man alltid ta sig hem ändå. Haha. 
 
3. Våga prata med folk! 
Jag har ju vänner i den här staden, men i söndags gjorde jag någonting som jag faktiskt inte trodde jag vågade. Jag gick på dagsfest ENSAM. Haha alltså helt ensam? Jag mötte upp en ytligt bekant som jobbar här som tog med mig in till vårt bord. Men sen drog han ju.... så vad gör man? Alltså det var INTE lätt att vara nykter och ensam på en fest alltså, det får jag faktiskt säga. Jag försökte prata med någon och hon var sååå otrevlig, så jag höll på att ge upp och gå hem när det kom två nya tjejer, så jag chansade. Det slutade med att jag spenderade hela festen, kvällen och hela kvällen dagen efter med dem. HELT klart nya kompisar! Så fina tjejer. Jag ÄLSKAR folk som släpper in andra människor i sin lilla klunga. 

Reser man själv träffar man automatiskt nya människor då alla blir så sociala, det var samma sak när jag var ensam i Grekland förra året. Man blir mer öppen för det också! SÅ: Njut! Det kanske är läskigt att vara ensam, men man behöver ju inte åka 10 dagar som jag gör utan kanske kan testa med en weekend? Ni kommer gilla det!
 
Nu ska jag städa lite, och sedan göra mig iordning för en riktig dejt-night med killen jag nämnde. 

Har ni några frågor om Los Angeles? eller att resa ensam? Hit me :) 
 
Här kände jag mig lite fin inför dagsfesten. Står helt oblygt och fotar utanför klubben!
 
Rooftop-poolen som jag tycker är absolut bäst i hela Los Angeles, Ace Hotel. Det är gratis och det är bara att gå dit och njuta. Men kom tidigt för det finns inte så mycket stolar! Jag var dock helt ensam den här dagen pga lågsäsong. 
 
 
Haha, okej bilden vägrar vridas rätt men en port jag tyckte var sååå fin. Det var ett gammalt hus som de renoverat. To be honest tog jag seriöst bilden för att visa Aina då jag tror hon skulle älska det. Vad gör man inte?
 
 
Ett annat tips om ni är i Los Angeles, gå till The Museum of broken relationships. Det är kort och gott dit folk lämnat in sina saker från ex eller liknande och så står hela historia med. Så hemskt men fint!
 
 
Min gamla kollega Emilia flyttade till San Diego för två månader sedan och gifte sig(!!!). Hon var uppe en dag för att hänga med mig och den här bilden skickade vi till våra kollegor. Jag är alltså nykter, vi skulle bara skoja med dem.  
 
 
Också helt felvänd, men en lägenhet i huset jag bor i. Jag tycker den ser så mysig ut? Där hade jag kunnat bo. Lätt! Och för er som undrar bor jag i Whitley Heights, det tillhör Hollywood och det tar 4 minuter att gå ner till Hollywood Boulevard om man gillar den delen av stan. Rekommenderar starkt detta område!
 
 
3 kommentarer »
Ainas mamma

Jäklars vad du är modig du Frida! Jag är väldigt imponerad av ditt ensamresande!

Anonym

Meeen så kul! Lycka till! :)

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}