Hyfsat!

 
Hola! Måndagen är avklarad, heja oss allesammans! Jag är inte alls sådär sur som jag ser ut på bilden, inte på långa vägar, är på gott humör faktiskt! Det har verkligen inte hänt något speciellt idag, har typ bara fått bra saker som jag tänkte göra sjukt länge gjorda. Typ som att äntligen ringa över fastighetsskötaren och få massa störiga småsaker fixade, som typ att det alltid luktar avlopp på toa och att elementet i sovummet är skållhett. Fick honom också att kika lite på hallgolvet, man får ju lixom passa på när man har en handyman hemma tänker jag? Tydligen ligger där inget trägolv under den bruna plastmattan, som jag trott hela tiden!! Vilken jäkla tur att jag inte fick för mig att rycka upp allt golv själv och upptäcka det då, eller ännu värre om jag skulle ha betalat en hantverkare för att göra det så finns inget golv. Vilken miss!
 
Tydligen måste jag lägga ett laminatgolv ovanpå det befintliga golvet, låter inte alls lika snyggt men what to do? Har den mest assymetriska hallen med endast massa konstiga vinklar och hörn överallt så det skulle vara totalt omöjligt för mig att skära till och fixa själv, men han sa att dom kunde fixa det åt mig, win win win!!! SÅ najs? Näe men nöjd med idag ändå, hyfast bra måndag!
4 kommentarer »
Ainas mamma

Söta ni är ihop du och pantern

Maria

Jag har också jättevarmt element i sovrummet så stänger av det på kvällen men på morgonen är det iskallt i rummet. Ska nog till Farsta centrum i morgon. Vill ha en fin vas på Åhléns och den slut nästan överallt. Ha en bra vecka.

Josefine

Tips! Vi har lagt forbo allra click vinyl i två rum. Jättelättlagt och mycket bättre och snyggare än vanligt, tråkigt, halt, kallt klickgolv 😊

johanna

Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster@gmail.com] din partner kommer definitivt tillbaka till dig.