Kattrumpan

 
Alltså!! Har letat som en galning hela morgonen utan att kunna hitta någon av katterna. Började nästan få lite halvpanik efter att ha letat på alla deras vanliga sov och gömställen men såg tillslut en svans och en kattrumpa sticka ut från garderoben. Pjuh!

Typisk katterna att sura för att jag varit borta några dagar, dom vägrade att sova med mig i sängen inatt. Typiskt sur beteende haha.
Igårkväll var jag ute med mina kollegor och kastade folk på en bar som hade ”Skild och Vild” kväll, mycket spännande! Det kom fram två män till mig och frågade om det hade brunnit hos mig? Ehm.. jaaaa jo min kyl brann förra sommaren, sa jag. Då var det tydligen brandmännen som hade släckt när det brann hos mig! Liten värld! Tog ett ordentligt snack med dom om brandsäkerhet, för man kan ju inte vara för säker och jag gillar ju allt som har med prepping att göra! Fick då tips om att alltid förvara sin brandsläckare i sovrummet (så man kan ta sig ut ut lägenheten om det brinner när man ligger och sover) och att både jag och katterna bör klara att hoppa från mitt fönster ner på gatan om det skulle krisa, känns skönt! Nej men tänk på det, skum eller pulversläckare i sovrummet, och brandvarnare såklart, always!

 
Nu måste jag rusa till jobbet, bråttom bråttom!
4 kommentarer »
Maria

Vilken rolig bild undrar om hon surar för du vart borta eller bara vill ha det varmt och mysigt 😊😉

Anne

Först gick det rysningar i kroppen när jag såg svansen och rumpan. Det ser precis ut som kloakråttorna vi brukar se slinka iväg på natten. Men skulle tro att katterna är lite mer för att gosa.

Anonym

Men alltså, två brandmän, kanske snygga, kommer ihåg dig, försökte du inte ragga upp dom eller bli uppraggad?😉 Har du annars gått på några dejtar senaste tiden eller singel?😊 /Småbarnsmamman som skulle måsta få gå ut bland folk småningom....

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Hahaha men ååååh <3