Kattsoppan

I sponsrat annonssamarbete med Purina Gourmet 
 
 
 
 Hoppla!! 
Här om veckan var jag ju på ett event med Purina Gourmet. Mästerkocken Daniel Lakatosz lagade olika soppor som vi, med ögonbindlar på, fick smaka av och gissa vad som var i. Sopporna var ju heeelt fantastiska men jösses vad man inser hur viktig synen är för hela upplevelsen när man äter, typ halva grejen nästan? Vad har kattmat och göra med superfina mästerkocks-soppor då? Jo, Purina har precis lanserat en ny kattmat, en sorts kattsoppa som sopporna vi fick smaka var inspirerade av - Purina Gourmet Crystal Soup.
 
Varför ska katter äta soppa nu då, kanske ni undrar?
Ni som själva har katter kanske känner igen att dom ofta äter såsen först, eller i vissa fall bara äter såsen och lämnar bitarna när dom får "kladdmat". Så ligger bitarna kvar på fatet och torkar fast. Kattsoppan är lösningen på det, det är alltså "kladdmat" med extra mycket sås så att det blir som en soppa och det kan ju bara bli succé´! För vem gillar inte sås lixom? 
 
Jag tycker att det är viktigt att katterna får i sig bra mat utan onödiga restprodukter som kan få dom allergiska. Mina katter är känsliga i magen och äter spannmålsfritt torrfoder men det känns superkul att få skämma bort dom med lite kattsoppa som omväxling som även den är spannmålsfri. Mina katter smaskade i sig den här på nolltid så den fick bra betyg från dom! Heja kattsoppan! 
Vill ni låta era katter smaka på den goda kattsoppan? Gourmetkatten bjuder de 10 000 första på varsin soppa HÄR!
 
2 kommentarer »
Ainas mamma

Carla och Sara kommer älska den! Äntligen ska dom få prova!

anonym

Skall bli spännande o testa på min lilla dam som bara slickar i sig såsen :)