Olaglig

 
Har gjort något som är snudd på olagligt. Jag har köpt köpe-pannkakor, alltså färdigstekta pannkakor i kyldisken. Pannkakor är något man gör hemma själv, det är så pass lätt - annars är man ju typ en looser! Men gissa vad, jag är en looser!! Sist jag gjorde pannkakor här hemma blev det fel på någit vis, jag kanske tog för mycket ägg eller något för smeten blev jättekonstig och det blev lixom äggbitar i pannankan. Trots att jag läste receptet.
 
Är lite traumatriserad efter det och lite ledsen över att inte kunna äta pannankor igen, därför köpte jag färdiga. Ska erkänna att dom inte var supergoda. Dediga.. Men! Hellre degig än äggig, just sayin.
4 kommentarer »
Anonym

Haha har fått äggbitar i kladdkaka förut, efter det tar jag aldrig äggen direkt efter det smälta smöret. Vill helt enkelt inte ha stekt ägg i mat/bakverk ;)

anonym

två ägg vispa ihop med mjölk o lite mjöl därefter..bakpulver om man vill...inte tjock smet.:) :)

Johanna

Nä, köpa får du inte göra igen 😉

Här kommer recept på en portion pannkakor! (ca 5 pannkakor i mindre stekpanna)

Vispa ihop 0,8dl mjöl med 1dl mjölk, tillsätt sedan ytterligare 1dl mjölk och ett stort ägg. (Vill du så kan du ha i lite salt och/eller vaniljsocker tillsammans med mjölet). Ha i lite smör i pannan innan varje pannkaka (första pannkakan steker jag på 7:an, resten på 5:an - har induktionshäll).

Servera tillsammans med sylt och keso
(naturell eller paprika eller chili)! 😄👌

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}