Sista

 
Idag är en stor dag. Jag är hemskt långsam med att packa upp saker efter flyttar, har haft en låda kvar i sovrummet med tavlor i sedan jag flyttade in i Augusti förra året. Jag är ju kanske extrem men jag fattar inte folk som flyttar in och typ har varenda låda uppackad och varenda hylla och tavla uppspikad efter en vecka - det är imponderande påriktigt!
 
Jag är hemma och är sjuk idag, blev inte frisk trots lugn helg, men jobbar hemifrån sängen så är inte helt deckad längre. Var lite väl optimistisk när jag skulle bära upp lådan med tavlorna på vinden 4 trappor upp, var kanske lite för sjuk för det men jag kunde ju inte avbryta mitt i! Skönt iallafall, nu känns det som att jag har sjukt mycket space i sovrummet. Nu när jag kollar på bilden ser jag att jag verkligen måste köpa mig sånna där små grejer som man sätter fast sladdar med. Och måla tröskeln.
3 kommentarer »
Mathilda

Hej Aina!

Detta är ett longshot, men jag är så nyfiken på vad du jobbar med. Jag har verkligen kört fast när det kommer till jobb. Jag jobbar nu på en reklambyrå och har tidigare jobbat mycket inom retail på olika sätt. Jag är fastanställd men jag är så uttråkad. Jag tänker att jag ska plugga, trots att det inte är riktigt mig grej. Jag har pluggat några kurser på sidan av jobben genom åren men inget utbildning riktigt. Har hört att du jobbar/jobbade med castings för olika program, berätta gärna lite om du får tid. Antingen här på bloggen eller om du vill svara via mail.

Du kanske har berättat tidigare i bloggen, men är en dålig bloggläsare. Däremot är jag en sjukt social och glad tjej som gillar att jobba hårt och mycket, men det måste vara roligt.

Tips?

Tack!

Ainas mamma

Åh vad söta du och Sally är ihop! Ni har precis samma ansiktsuttryck :)

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}