Skydd

 
Hola och god förmiddag! Här sitter jag hemma mitt på dagen på en torsdag och dricker té, sminkar mig och pussar på katter, inte illa alls! Har jobbat hemmifrån lite här på förmiddagen, jag och Sally ska till veterinären vid 13 för att äntligen påbörja Sallys allergiutredning en gång för alla. Hon är ju allergisk mot något och får kliande blödande sår över kroppen, den lilla gullisen, så vi har fått en remiss till en hudspecialist så nu hoppas jag verkligen att det här blir bra en gång för alla. Mitt lilla lilla hjärta! 
 
Har också hunnit förbi Nordea här på morgonen för att lösa lite saker. Jag har faktiskt inte skrivit något om det här innan, men jag blev ID-kapad i början av det här året och krångel kring det här fortsätter att förfölja mig fortfarande. Det är någon/några som gjort en förflaskning av mitt körkort, gått in på ett bankkontor och legitimerat sig som mig och hämtat ut en bankdosa. Personen/personerna har sen skapat ett nytt bank-ID i mitt namn och ansökt om lån på över flera miljoner kronor hos alla möjliga banker, dom tömde även hela mitt föetagskonto på pengar. Det läskigaste av allt är att någon tjej som måste se lite ut som mig lixom har gått in och låtsas vara jag på ett Swedbankkontor, dom har henne lixom på övervakningskameran och hela kitet. Jag har fått tillbaka mina pengar tack och lov men det finns INGEN som hjälper dig med något kring det här om man inte har en typ ID-försäkring (vilket jag har nu). Det här med ID-kapningar är ju en sån där typisk grej som man tänker bara drabbar andra, något jag tagit ganska lätt på men NEJ, fan igen bra grej att ta lätt på. Nu hade jag bara tur att jag fick tillbaka mina pengar, har man ingen försäkring får man inte ett skit och man får ingen hjälp. 
 
Vet inte vart jag ville komma med det här mer än att fan slå ett slag för ID-skydd, finns massa olika sånna försäkringar, skaffa en - gör det bara för jag önskar fan ingen den här skiten! Japp, då var det veterinärdax!
 
6 kommentarer »
Anne

Ruttna människor det finns. Att de kan leva med sig själva när de gjort en så unken sak.
Men skit bra att du tar upp detta. Det kan hända alla. Även om man är jätteförsiktig med var man har sina kort och id-handlingar.
Får hoppas att personen/personerna blir tagna och får stränga straff och inte bara ett ajabaja med smäll på fingrarna.

Erika

Fy vad ruttet gjort! Jag hade blivit så ledsen och kränkt :-( ..

Erika

Fy vad ruttet gjort! Jag hade blivit så ledsen och kränkt :-( ..

Alicia

Jättebra att du tar upp det här med id-skydd -mycket bra idé. Väldigt läskigt det som hände dej!!

Madde

Kan du inte skriva vilken försäkring du har skaffat? :) Jag har kikat runt lite förut, men tycker ingen känns sådär riktigt bra i magen..

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}