Space

 
Fyfan vad jag tjatar om tavelväggen! Kan inte låta bli!! När jag väl gjort något nytt hemma, typ som att sätta upp en liten tavla någonstans så blir det världens grej för mig för att jag lagt så mycket fundering och tankar bakom det, ingenting åker lixom upp av en slump här. Så när jag väl fått upp något obsessar jag över det ett bra tag tills jag lixom vant mig, så är det med tavelväggen just nu också. Jag vill visa er en till bild på den, fick några kommentarer om att det bore vara lite mer space mellan tavlorna! På förra bilden jag la ut håller jag med om att det ser ihhoptryckt ut men sanningen är att jag inte alls upplever det så IRL så att säga! Jag tror det kanske såg lite ut så för att väggen lixom bara fortsatte utan att man kunde se vart den slutade lixom, men här ser ni hur dom sitter i lite bättre proportion mot väggen. Inte så tight då va? 
6 kommentarer »
Maria

Är så glad att det blev så fint.mysigt med gröna växterna längst ner det passar bra till.

Anne

Även om man frågar vad andra tycker så är det ju du i slutändan som ska vara nöjd. Tycker det är bra som du har det.

Cornelia

Alltså förlåt men jag tycker bara det syns ännu mer hur tight de sitter? I min smak skulle de suttit med mer mellanrum, men det är ju du som ska trivas!

Anonym

Tycker de ser ut att sitta jättetight!? Var min första tanke när jag såg förra bilden men än mer nu. Jag hade absolut velat ha mer luft i mellan. Ser ihopknökat ut nu!

Anonym

Äh, med tanke på att du ska fortsätta bygga på din tavelvägg tycker jag att det ser bra ut! :)

Anonym

Snyggt!