Svullet

Åh jag har varit lite orolig för Sally här under dagen. I samband med att vi började med all ny medicin och ny mat så har hennes allergi gått i taket, hon har fått svullnader lite var stans och ser inte alls bra ut. Imorse vaknade jag och såg att hon svullnat upp i hela ansiktet och runt båda ögonen, huvudet såg lixom ut som en liten rund boll. Blir typ orolig att hon ska få svårt att andas när hon är sådär svullen, fy alltså. Ringde iallafall veterinären här under dagen bara för att kolla vad dom tyckte, dom sa att så länge hennes allmäntillstånd är bra så är det inget att vara orolig för men ändååå. Nu vill jag bara hem från jobbet så jag kan kolla till henne, lilla pluttisen.

Kan bara föreställa mig hur orolig för hur jag kommer att vara till mina eventuellt famtida barn, sån jävla hönsmamma. Skulle typ vara hemskt att vara mitt barn, skulle nog själv inte stå ut att ha mig själv som mamma, så jäkla orolig!

 
 
8 kommentarer »
Maria

Håller tummarna att lilla Sally snart är bra igen.😊😇😻

Svar: Tack <3 <3
Aina Lesse

Cornelia

Haha så tänker jag också, HUR ska jag klara av att ha barn?! Är orolig och har dåligt samvete för mina katter jämt. Hönsmamma deluxe 😁

Svar: Haha amen precis, skönt att någon känner igen sig!!
Aina Lesse

Isabella

Hej fina du!
Ville bara säga hur vacker jag tycker att du är, otroligt!
Har lite funderingar och frågor,, ser att du gått ner i vikt, och undrar lite hur du gjorde. Lite tips osv.. då jag gjort ett flertal försök att gå ner i vikt och har ett högt BMI.
Du ser fantastiskt ut!

Svar: Hej Isabella! Sanningen varför jag gått ner så mycket är på grund av min magkatarr, har varit väldigt stressad och haft lite lite jobbigt under hösten vilket påverkar min aptit, den försvinner på en gång när jag inte mår bra. Så jag har inga direkta tips till dig tyvärr, jag äter ju allt nu bara att jag inte äter så stora portioner. Man kan väl tänka på att inte bara äta för att det är gott utan sluta när man är mätt, låter så lätt när man säger det jag vet. Älskar mat! Puss!
Aina Lesse

Ainas mamma

Kära lilla Sally! Hjälp så svullen hon är!! Hoppas det lugnar ner sig snabbt!

Svar: :( <3
Aina Lesse

Anne

Som en veterinär förklarade för mig så kan en medicin först göra en sjukdom värre för att det sen blir bättre/bra. Hoppas nu att Sally är på bättringsvägen.

Svar: Så skulle det absolut kunna vara, att det blivit så! Hon är bättre nu, får äta kortison! :( <3
Aina Lesse

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Josefine

Min hund fick nässelfeber när hon var ett halvår av nånting jag fortfarande inte vet vad det är och kan akta henne för. I februari fyller hon nio. Hon svällde upp så mycket i ansiktet att hon inte ens kunde öppna ögonen, det var hemskt att se henne och oron över att hon skulle svälla lika mycket inåt å inte kunna andas, fy! Hon har varit på väg att få en lika reaktion igen men då hade jag medicin hemma och kunde bromsa direkt. Det är jobbigt att gå runt och inte veta vad hon ska akta sig för 😕

Svar: Åh vad jobbigt, stackars lilla hunden! Det är ju så jobbigt att dom inte kan prata och säga hur illa det är, man blir ju så orolig!! Tur att ni har medicin ändå, hoppas det blir bättre! <3
Aina Lesse

johanna

Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster@gmail.com] din partner kommer definitivt tillbaka till dig.