Tajin

 
Godmorgon! Oj vad vi har sovit gott inatt, var nog en kombo av fartfylld dag och en sjukt skön hård säng som gjorde att vi sov så himla gott. Najs! Igårkväll gav vi oss ut i stan och hittade den stora megamarknaden på ett tog som jag sett på alla bilder. Sjukt stor och stökig, inte nog med det så vann Marocko över något annat land i något kval till fotbolls VM precis när vi var på torget så det var verkligen fest! Vi gick iallafall runt där, köpte en varsin juice och kollade på folk. Vi brassade på med typisk Marockanska saker att äta och dricka som myntaté och tajine, deras nationalrätt som var en gryta med typ lamm, lök, dalar, russin och säkert lite andra grejer. Kanel var det i också för hela grytan smakade jul, helt klart godkänt.
 
Den här staden har verkligen sjuuuukt mycket gatukatter. Har aldrig sett så mycket katter! Hemskt att dom är hemlösa och säkert har massa olika sjukdomar som plågar dom men det finns sjukt mycket sopor här så dom ser inte alls magra ut. Tur i oturen! För övrigt så ÄLSKAR vi Marocko och vill inte åka hem. En så sjukt spännande och stökig stad med så mycket fina hus och detlajer överallt, ser faktiskt helt magiskt ut på sina ställen. Ska bli kul att ge oss ut på stan idag när det är ljust ute så vi kan fota lite bättre. Nu ska vi käka frukost och sen åka till den stora loppisen dom har idag, vi är extremt taggade! Oh!
3 kommentarer »
Nathalie Edgar

Vad skoj att läsa!

Lina

Om ni är i marakesh så vet jag ett ställe som kommer visa Sveriges match mot Italien ikväll!

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}