Tavelväggen IRL

 
Nu ni ska ni får se "första utkastet" på min tavelvägg som mamma hjälpte mig att fixa igår. Bilden överst är verkliga livet och den undra är hur jag hade planerat att den skulle se ut. Allt gick inte riktigt enligt planerna nämligen.. hehe. Den undre bilden har jag ju bara suttit och klippt och klistrat i Photoshop och inte mätt av tavlorna exakt hur stora dom var i förhållande till varandra så det ställde till det lite när dom väl skulle upp på väggen. Vi fick tänka om och testa lite olika lösningar och landade i det här. Tycker nu när jag kollar på bilden att det ser lite fjuttigt och litet ut men tanken är ju att jag ska fortsätta att bygga på den med tiden. Den lilla hundtavlan fick till exempel inte plats när vi la om dom så får fortsätta mitt tavel-letande och bygga ut allt med tiden. Kul projekt ändå som lixom inte bara tar slut, tycker jag iallafall! Vad tycker ni då? Fint?
7 kommentarer »
Maria

Jättebra. Gillar den övre bäst och tycker det räcker med tavlor.

Anonym

Jättefint, men funderar på om det inte ska vara mer ”luft” mellan tavlorna som du gjorde på din skiss?

Julia

Hej! Är ju en väldigt speciell stil på alla tavlorna, som kanske inte faller mig personligen i smaken direkt, men förstår att du har en speciell koppling till dem då det är din mamma som målat de flesta :) Håller också med om att det nog skulle se bättre ut med lite mer luft mellan dem. Roligt att kunna bygga på! :)

Maria

Tycker tavlorna är så fina och dom syns mer när det inte är för många. Mycket fint och personligt blev det.

Alicia

Snyggt!

Camilla

Gillar tavlorna men håller med ovanstående att lite luft inte hade skadat och sen hade det sett mycket bättre ut om de hängde på en enfärgad vägg. Tapeten är mönstrad, är grå vad jag förstått men går åt det grålila hållet, det känns lite "grötigt" med den tapeten i bakgrunden och färgerna i tapeten harmoniserar inte med färgen i tavlorna. Tavlorna är så färgstarka i sig att de tagit sig bättre ut på en neutral vägg men smaken är ju som baken och det är ju ditt hem. Häftiga tavlor hursomhelst :-) Trevlig helg!

Annie

Usch, den där tavlan med "skäggig naken man" är riktigt äcklig vem fan vill ha en sån tavla o titta på?! USCH!