Tisdag i Marrakech

 
Hooola och godmorgon. Vi är bara en timme efter er i Sverige i tid men det är godmorgon ändå för vi har inte hunnit längre än att ha käkat frukost och klätt på oss. Vi ska snart ut i myllret igen och kolla runt, vi får lixom inte nog. Här om dagen hittade jag gamla löständer i en knäpp butik, köpte självklart ett par till min samling av knostigheter. Får se vad vi hittar idag, hur som helst så är vi på presentjak-shopping ganska mycket, passar på och köper julklappar och sånt.
 
Staden påminner lite om venedig faktiskt med alla sina små konstiga gator och gränder och höga väggar längs alla gator så man inte kan känna igen sig någonstans. Det är som ett stökigare-mellanöstern-vibe variant på Venedig typ. Det är också extremt svårt med att klä sig här, min packning var inte superlyckad. Först och främst så är det helt sjukt temperaturskillnader under dagen, typ över 30 grader på dagen men så blir det sådär ökenkallt på natten så att man måste ha tjocktröja, jag har till och med varit glad att jag haft med mig en såndär tunn dunjacka, så kallt har det varit! Sen är det ju männen också, man kan ju knappt gå runt i typ shorts och linne, man får lixom minst satsa på att antingen täcka benen eller överkroppen, mist. Me Too kampanjen har verkligen inte nått hit så att säga. Heeh.. Men i övrigt, love it!
2 kommentarer »
THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Viktoria

Åh vad roligt! Jag har tänkt att ev åka till Marrakech i december. Kom med massa tips snälla! Vilken Riad bor ni på, någon ni rekommenderar? Billig/god mat? Tipsa gärna 😍