Två X Nöjd

 
Nu ni! På dom här bilderna ser ni två saker jag är nöjd med, för det första är jag sjukt nörd med att ha planterat om och flyttat om några av mina växter. Alla har typ stått i köksfönstret innan och där är det rätt mörkt, men elefantörat ser redan större ut nu efter flytten till vardagsrummet! Wohoo! Blir bara såhär exalterad på grund av att jag är så usel på krukväxter i vanliga fall, dödar inte jag växten så gör Sally det.
Den andra grejen är mina nya örhängen! Jag har velat ha små stjärnor i silver hur länge som helst och nu mitt i den här rean passade jag på att slå till. Hittade några på Glitter, fast det var en måne och en stjärna, så köpte två stycken så att jag har ett par stjärnor och ett par månar, för typ 100 spänn. Vääärt! Har blivit superallergisk mot allt som inte är silver typ, har så mycet smycken som jag inte kan använda. Alla mina fina Edbladringar som är i något sorts rostfritt stål kan jag inte heller har, buhuu. Men jag ska inte gnälla, finns värre saker att vara allergisk mot. Typ.. pälsdjur!!
2 kommentarer »
maria h

håller med för man vill ju inte vara allergisk mot pälsdjur

johanna

Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster@gmail.com] din partner kommer definitivt tillbaka till dig.