V E M ?

Vi hade en liten diskussion på lunchen idag ang det här med årets julvärd. Vem tror ni det kan vara i år? Egentligen bryr jag mig inte, följer inte den där ljus-tändar-cermonin på tv varje år ändå men man blir ju lite nyfiken! Den enda infon och ledtråden vi har att gå på är att personen tydligen är vääääldigt upptagen (stod i tidningen) och att det är därför dom inte har haft tid att kunna ha en presskonferens kring det här. Fatta vad upptagen och viktig man är om man inte har tid att klämma in en liten presskonferens en förmiddag på flera veckor, wow alltså! Vilken människa det måste vara! 
 
Min teori är att det kommer vara en tjej det här året, så långt har jag kommit. Det finns ju vissa man lixom skulle hoppas att det vore, typ Mia Skäringer eller kanske Edward Blom? Men det kommer väl typ bli Måns Zelmerlöw eller typ Sanna Nielsen igen, då blir jag faktiskt besviken. Måns ska ju leda engelska Mello så han är väl rätt upptagen tänker jag.. måtte det inte vara Måns ändå, har inget emot honom personligen, känner bara att man lixom nått sin Måns-dos senaste åren? Min första tanke var Samir Badran, han är ju fan jäkligt upptagen också haha. Han är helt klart min bubblar-chansning! Herreguuuud vilket kaos det skulle bli i studion, allt skulle väl börja brinna, han skulle svära massor, fumla med tändstickorna, kalla Kalle Anka för något annat osv osv osv, jag tror det helt klart skulle bli en minnesvärd julvärd, för inte fan minns man dom annars? Tydligen har både Lotte Brommé och Lasse Kronér varit julvärdar innan, så det kanske är Martin Timells tur i år? Han är väl dock inte så busy nu för tiden.. tvärtom, han är ju supertillgänglig! Hmm… Vem tror ni?
 
Jag vet inte varför jag tycker att det här är så spännande i och med att jag knappt kollar på det ens, men ändå. SÅ nyfiken nu!
8 kommentarer »
Linnea

Skulle det inte va paret mandelman eller hittade jag på det?

Linnea

Skulle det inte va paret mandelman eller hittade jag på det?

Anne

Mandelman´s är väl på tv4.
Ja, lite nyfiken är man ju vem det blir.

Christer

Aina lesse tror jag! 😀

Christer

Aina lesse tror jag! 😀

Bea

Åh, jag är också ointresserad egentligen men vill löjligt gärna ändå få reda på vem det blir!
Jag vill tro att det är Lotta Bromé, efter hennes avgång från Sveriges Radio och anklagelser mot henne så har nog SVT fullt upp att försöka lösa detta på bästa sätt :)

Anonym

Soran Ismail VAR det kanske?

Maria

Kanske när du har tid du vill visa vad du köpte i Marocko?