Vuxen

 
Här sitter jag på jobbet efter arbetstid, på en fredag! Helt frivilligt till och med haha. Ska faktiskt inte låtsas vara bättre än jag är och säga att jag sitter här och jobbar, jag sitter faktiskt här för att spara pengar. Ska ut och möta upp mina gamla gullisar från Lyxfällan på en AW men vill inte slå ihjäl tid på stan på grund av all rea. Black Friday över hela jäkla världens med erbjudanden om saker från höger och vänster hela dagen, vill ju egentligen gå på stan och bara shoppa upp hela lönen men jag är vuxen nu och sånt gör inte ansvarfulla vuxna. Därför sitter jag här och väntar ut tiden tills vi ska ses så jag inte råkar hamna på stan. Ett mycket vuxet drag om ni frågar mig. Köpte ju dunjackan inatt så jag har ju fått Black Friday shoppa lite granna iallafall, är sjukt nöjd!
 
Har ni köpt något kul? Känner att jag känner mig lite oförberedd på den här rean, den lixom bara kom. Är en sån som gärna ändå vill ha vissa saker utkollade och planerade att köpa innan rean drar igång så att man lixom har koll på läget och vet vad man ska ha. Typ ett par vinterskor borde jag ju ha kollat upp men neje, ja ja nästa år!! Hejs!
5 kommentarer »
Maria

Rean efter jul mycket bättre. Nu mest 20 procent billigare det är dålig rea tycker jag. Men beställde billigt dvd filmer the Coventry heter den så? Alltså senaste Alien filmen och the passangers också rymdfilm samt fifty shades darker 50:- st är helnöjd.

maria h

köpte billigt lösviktsgodis idag kostade bara 3,98 kr/hg

Svar: Härligt!
Aina Lesse

anonym

Hur är det med katten ?

Svar: Mycket bättre! Hon fick börja käka kortison också nu under utredningen så nu ser det bra ut igen, pjuh! Fint att du frågar! <3
Aina Lesse

maria h

ja håller med

johanna

Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster@gmail.com] din partner kommer definitivt tillbaka till dig.