031017

 
Hej hej här sitter jag och biter mig på fingrarna. Nädå det gör jag inte, ljög lite där, är faktiskt på jobbet och har absolut inte tid med att sitta och bita på fingrarna. Ser att naglarna såg rätt smutsiga ut efter allt trädgårdspysslande isöndags, gott. Hur mår ni idag? Bra hoppas jag! Jag mår fint iallafall, fullt ös och smutsigt hår men livet är fint ändå. Ska till Malmö imorgon så är på kontoret idag och grejar lite inför alla möten vi ska ha där. Det blir kul, jag gillar verkligen Skåne och skånska, har lovat mig själv att äta en ordentlig falafel imorgon till lunch, man får ju lixom passa på. Malmöiterna (?) kan sin falafel! Kebab kanske jag också skulle passa på att käka när jag är där för är det något man INTE kan hitta i stockholm så är det god kebab, så konstigt att det kan variera så mycket från stad till stad när dom har samma ingridienser? Håller ni med?
6 kommentarer »
Julia

Hej! Vill bara uppmärksamma, inte menat som elakt, att du skriver datumen lite tokigt till inläggen som du döper med datum. På detta inlägg står det att det är år -03. Och på det förra datuminlägget år -30. Man vänder alltså på det, året ska stå först. Bara en blänkare! :) Ha en fortsatt bra dag!

Cornelia

Fast jag tycker det är mer logiskt med dagens datum först? Så jag tycker det är helt rätt som Aina skriver! Är nog en smaksak :)

Madeliene

Så fin <3

Josefine

Haha men nej, man kan skriva datum på så många olika sätt, det finns inte enbart ett sätt som är rätt 😂
031017
171003
100317 - USA!
3/10-17
03/10-17
3 oktober 2017
Bara ett fåtal, finns huuur många sätt som helst att skriva det på, så Aina gör rätt 😜

Erika

Du verkar ha ett roligt jobb :)

Julia

Jag jobbar inom vården så där är det supernoga att man skriver datumen "rätt" så det inte blir missförstånd i journalerna, men kanske bara är landstingen som har den datumregeln med årtalet först, vet jag faktiskt inte mycket mer om :) Klart det finns olika sätt att skriva datum, använder mig själv av olika typer vid olika sammanhang men "korrekt" vid just 6-siffror-varianten har jag alltså lärt mig är det jag först nämnde. Aina väljer såklart själv hur hon skriver :)