231017

 
Hejsan hejsan! Är fortfarande bakis från i lördags, helt sjukt men helt 100% självförvållat så ska inte gnälla. Kom precis hem från att ha varit över hos min moster på middag, bjöd över mig själv. Är det bara jag eller är det inte SÅ JÄVLA TRÅKIGT att planera, laga och äta, mat själv eller? Dör så deppigt det känns, slutar typ oftast med att jag käkar typ fil till middag bara föratt jag är lat. Men inte idag, köttfärssås och spaghetti blev det, 10 poäng!
 
Nu är jag hemma och gosar med katter. Kattis är vild uppe på klätterträdet och allämnt söt, Sally hade rivit upp mina små skott som jag kämpat så mycket med ur sina blomkrukor. Hon lixom rycker upp dom med rötternanoch leker apport med dom på något vis, det här är inte första gången det händer. Suck, jag som redan är dålig och har svårigheter att ens få brukväxterna att leva, och så jobbar Sally aktivt emot mig. Tur att hon är söt..
4 kommentarer »
Sofia

Asså åhhhh, var är jackan ifrån? Såå fin!! 😃

Svar: Topshop fast från förra året! :) <3
Aina Lesse

Anonym

Hur ställer du dig till det Jenny Appelgren skriver? Du har ju själv jobbat med Lyxfällan och förmodligen mannen i fråga....,

Anonym

Hur ställer du dig till det Jenny Appelgren skriver? Du har ju själv jobbat med Lyxfällan och förmodligen mannen i fråga....,

Minna

Oj vad snyggt dina jeans sitter. Så lär dom inte riktigt sitta på mig, det kan jag garantera . Men i alla fall; vilket märke är det, om man får fråga?

Svar: Dom är från Tiger, supergamla dock. Du hade nog också varit fin i dom :) <3
Aina Lesse