Byxis

 
Hejhej. Ursäkta för tystnaden här på bloggen här på dagen. Har varit i Örebro över dagen och en sväng på kontoret så har haft fullt upp, utöver det har jag inte direkt haft något spännande att berätta. Är fortfarande i samma mode som inlägget jag skrev igår, inte mycket bättre. Men måste säga tack för era fina kommentarer och tips, tack fina ni <3
 
Men! Utöver all den här deppigheten. Hittade en jättefin byxdress på Bikbok här om dagen. Kolla bara! SÅ snygg. Köpte den dock inte pga är inne i någon sorts period där jag inte har något köp-sug alls efter grejer, det är typ bortblåst känns det som, fast det var ju säkert bara någon vecka sedan jag köpte mig något nytt, men det känns om det det var hundra år. Har hur som hlest dragit ner på min shopping som bara fan sista tiden tack vare mitt jobb på Lyxfällan. Man blir så avsträckt av folks situatuoner att man själv blir helt otaggad på att köpa saker. Bra, kul för mig och min plånbok och planeten. Men iallafall, tips till er som känner att ni har pengar att bränna i plånboken. Tror den kostade 349 typ, värt!!
 
 
Kanske köper den ändå asså.. snygg..
3 kommentarer »
Josefine

Så snygg den var!

Erika

Den var cool :)

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}