Carbonara och karuseller

 
Hej! Ingen bloggning igår, det är om jag minns rätt den 3e gången på nästan 5 år av bloggning där jag inte bloggat, sorry för det! Hur mår ni idag? Jag är så trasig så det inte är klokt, självförvållat dock! Det var Halloweenfest på jobbet igår och även min + några fler kollegors sista dag på Lyxfällan så vi pratade till det lite. Drog runt på lite biljardcaféer och barer innan jag kom hem och då hade jag fått i mig rätt mycket rödvin så låg i sängen och drack vatten ett bra tag innan jag kunde somna.
 
Nu är jag officiellt arbetslös, känns fint just nu då jag känner att jag skulle behöva lite ledigt innan jag hoppar på något nytt projekt men har ett nytt jobb på gång som jag ska få höra ifrån idag och blir det av så börjar jag redan på måndag. Håller tummarna för det egentligen, ledig kan man ju vara en annan dag tänker jag. Men idag är jag ledig som sagt, wohoo!! Ska ta det extremt lugnt här hemma idag, har köpt hem pasta carbonara från Vapiano och ligger utslagen i soffan och samlar krafter och mental styrka att åka karuseller ikväll. Ska gå på Gröna Lund med Erik ikväll, mys!
2 kommentarer »
Ainas mamma

Har du bloggat i FEM ÅR?! Allvar? Oj vad tiden springer iväg!!

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}