Utan feeling

 
Jaaaaaaaa heeeelg!!! Har jag fredagsfeeling? Nä inte direkt. Har ni? Mysigt med fredag hur som helst, behövs efter den här långa veckan.  Känns som att alla mina helger alltid är smockfyllda med planer men den här helgen är faktiskt lite flytande och lös i planeringen, känns lite najs ändå. Imorgon förmiddag ska jag göra fransarna hos Anki och sen kanske jag ska ut på kvällen och på söndag kanske jag ska till landet igen, många kansken så vi får se vad som händer. Ikväll ser jag iallafall fram emot en hemmakväll med katterna, har redan bestämt att vi ska käka pizza med prosciutto och ruccola, det bestämde jag mig för redan igårkväll. Gott. 
 
Såhär har jag sett ut idag föressten. Det var så fint väder och fint ljus när jag gick från jobbet att jag var tvungen att ta några bilder. Kul för mig, ho ho.
6 kommentarer »
Kjell

som vanligt är du jättefin - kommer du inte mer med på
några nya TV-program ? - sötast av alla...hoppas du
fick mitt kort från London...Amsterdam nästa...

Felicia

Älskar din jacka! :)

Josefine B

Älskar din outfit😍😍

Josefine B

Älskar din outfit😍😍

Erika

Coola bilder :)

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}