Ikea-svägen

 
Hej på er! Hur mår ni idag? Åter igen sorry för total-tystnad här på bloggen idag, jag lever - lovar! Har varit glad idag, känns som att det eventuellt slutat att blåsa så mycket i motvind för mig. Känns lixom som att hela hösten varit en enda stor motvinds-storm eller på som att springa i vatten, bara skitsegt och frustrerande. Men!! Idag på eftermiddagen hände två sjuk postitiva saker inom 5 minuter, ett jobberbjudande OCH... lyssna nu.. dom ringde tillbaka från castingen för långfilmen jag provade för och dom tyckte jag var bra så dom ville träffa mig igen, blev SÅ GLAD! Var där igår och provfimade men kom på att jag för tusasn glömt uppdatera er om det, jag var det iallafall. Jag känner mig ju verkligen intesom någos skådistalaang och hade inte en susing om det gick bra eller dåligt för mig men tydligen gick det bra. Hurra!! Sen tror jag fortafarnde inte att jag får rollen, men ändå, bara det att dom tyckte att jag var lite bra är väldens komplimang för mig. Yippie!
 
 Utöver det så har jag varit på Ikea ikväll med min moster. Har köpt på mig superspännande grejer som glödlampor och en stor plastlåda med lock på där jag ska ha katternas mat. Värt, sjukt nöjd.
4 kommentarer »
Ajli Müller

GUUUUD så spännande, hoppas att du får jobbet på långfilmen också :D

maria h

grattis till jobberbjudandet

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Erika

Jag älskar dina köksluckor :)