Inte med

 
Fick lite bilder mailade till mig från i fredags från när vi gjorde den där provsmakningen med Purina. Hade inte en aning om att dom fotade sådär mycket, var så koncentrerad på maten, hade ögonbindel och att snacka med dom andra kattmammorna att jag inte märkte det, men kul!! Tycker alltid att det är lite spännande att se bilder på sig själv som någon annan tagit på en.När man fotar sig själv är man ju beredd och lixom supermedveten hur man ser ut, likadant är det ju när man speglar sig man lixom ser nog på sig själv på ett annat vis än andra gör. Förstår ni hur jag menar? Anyhow, tyckte bilderna var lite söta. 
Både i fredags på det här evnetet och i lördags när jag var på Klinike så har vi ju filmat och jag har blivit synkad. (En synk är tex i Paradise Hotel när dom klipper in när dom sitter och kommenterar. En person ställer frågor till en som man ska svara på. För er som inte visste :). Att synka folk (att ställa sånna fårgor till folk) är det jag gör på jobbet så det var kul att köra omvända roller så jag fick svara på frågorna, kul!
 
Hur som helst, nu ska jag käka middag, utan ögonbindel, och kolla ikapp gårdagens avsnitt av Paradise Hotel. Förljer ni det? Det är faktiskt första säsongen jag sett sedan min gick på tv 2013. Har inte heller kollat om min säsong en endaste gång men nu känner jag nästan att jag är mogen att göra det. Puss, ciao och godnatt!
4 kommentarer »
Erika

Vad roligt det ser ut :)

Johanna

Jag följer ph nu! Du är ju också med en kortis (då de visar när Jeppe kastade kulan). Hur känner du inför honom idag? Jag förväntar mig inte att du ska svara, är bara nyfiken. Kan bara föreställa mig hur det skulle va, och kan inte förstå om det är någon tjej som vill spela med honom..

maria h

jag följer alla ph säsonger men ibland somnar jag framför tv men då är de ju bra att dom visar i början vad som hände förra gången och på slutet är de bra att dom visar vad som ska hända nästa gång med

Kjell

synd att du inte är med i Temptation Island på femman,
du är ju sötast av alla - fick du förfrågan ?